Du har ingen varer i handlekurven.

Om oss

Zooservice AS, Org.nr. 989 560 115 MVA, stiftet 12.2.2006.


Zooservice - Dyrebutikken på nett -  ønsker å tilby deg og dine kjæledyr et godt og variert utvalg av produkter til en fornuftig pris. Til tross for selskapets relativt unge alder har vi som eier og driver selskapet lang erfaring med hold og stell av kjæledyr. At vi i tillegg innehar lang og variert erfaring innen servicenæringen ser vi som en bonus som vi håper dere som kunder vil legge merke til.

For oss er det svært viktig at du føler deg trygg ved handel på nettsidene våre. Trygg netthandel hos oss innbefatter også det praktiske etter at selve ordren er ferdigstilt på vår nettside. Trygg netthandel mener vi handler like mye om levering, betalingsløsninger og kommunikasjon under hele prosessen. Vi anser det som ren høflighet å fortløpende informere deg som kunde om status for dine bestillinger. Vi anser det også som helt naturlig å informere våre kunder om eksisterende lovverk og retningslinjer i forbindelse internetthandel. I toppmenyene på nettsidene våre vil du derfor finne nyttig informasjon og henvisninger til plikter og rettigheter ved handel på internett hos Zooservice AS.


Kvalitet – Helse – Miljø - Sikkerhet
Store deler av det norske næringsliv kjemper en daglig kamp for å oppnå best mulig resultater innen KHMS / HMS. Zooservice ønsker å bidra til at våre svømmende, krypende, to, fire, seks og åttebente venner får samme fokus.

I forbindelse med utvelgelse av produkter til nettbutikken har vi derfor følgende filosofi som retningslinjer i prosessen:

– Produkter fra anerkjente leverandører og produsenter. Dette mener vi i stor grad sikrer at teknologi og utforming innehar den kvalitet og holdbarhet som vi alle ønsker, når vi investerer i deler og utstyr til våre kjæledyr 
– Produkter til pleie og velvære for våre kjæledyr må vi alle sette høyt på prioriteringslisten. Tilrettelegge og bidra til gode og effektive rutiner for stell og hygiene, styrker dyrets helse. Dyrene våre lever ofte på delvis begrensete områder i våre hjem. Legge forholdene, etter beste evne, til rette for trivsel er en god investering for et langt og sundt liv og kameratskap.
– Produkter som fremmer trivsel og trygghet hos våre kjæledyr bygger også opp under dyrets livskvalitet. Gode og praktiske oppholdssteder og aktivitetsmuligheter skaper trygghet og trivsel. Tilrettelegge for et best mulig miljø for våre venner er viktig. Kombinasjonen av litteratur og kjennskap til dyrenes rutiner og væremåte i naturen er gode hjelpemidler i dette arbeidet.
– Produkter med nødvendig godkjenning i henhold til lovverk og myndighetskrav. Dette for i størst mulig grad å unngå skader og ubehag for mennesker og dyr.

Zooservice AS har ikke som mål å vise til flest mulig artikler i vår nettbutikk. For oss er det viktigste hva som er der.

Er det noe spesielt du er på utkikk etter, kanskje vi kan hjelpe akkurat deg!

Sist endret 20.08.2021
Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at all tekst og bildemateriell benyttet på våre sider enten er Zooservice AS egen eiendom eller videreformidlet med tillatelse fra våre leverandører. All videre distribusjon av tekst eller bilder er forbudt og vil kunne rettslig forfølges.
Zooservice AS ©